Džeko zbog Icardija umalo završio u Realu

Ponudu je odbio

Džeko zbog Icardija umalo završio u Realu

M. Šljivak

Madridski Real želi do kraja transfer roka napraviti nekoliko velikih kupovina kako bi nadomjestio odlazak Cristiana Ronalda iz kluba.

Izvjesno je da će na Santiago Bernabeu stići Eden Hazard iz Chelseaja, a predsjednik Real Madrida Florentino Perez krenuo je ponovo i po argentinskog golgetera iz Intera Maura Icardija.

Upravo je Argentinac bio želja španskog giganta i tokom proteklih mjeseci. Ipak, cifra od 100 miliona koliko je tražio Inter eura bila je prevelika, a Marca tvrdi da se Perez nakon što prvi put nije uspio angažovati Icardija, okrenuo dovođenju Edina Džeke.

Međutim, ni bh. dijamant nije želio da promijeni tim, pa makar se radilo i o ponudi Reala. Na kraju do transfera nije došlo, a Kraljevi su i bez Džeke i Icardija ponovo pokorili Evropu.

Sada je Real navodno ponovo odlučio krenuti po Icardija. Odlazak Ronalda je otvorio prostor za novog napadača, a sada će morati da izdvoje čak 110 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ponuda koja dođe iz Madrida sigurno će se razmatrati. Ipak, Icardi je izrazio želju za ostankom u Interu, ali Real je uvijek bio tim koji pravi čuda kada su transferi u pitanju i ne treba da čudi ako fantastični napadač postane Kralj ovog ljeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi