Džeko želi Tottijevu desetku, stigao odgovor Rome

Desetka neće biti dostupna neko vrijeme

Džeko želi Tottijevu desetku, stigao odgovor Rome

E. Čaušević

Francesco Totti prošle sezone odigrao je posljednju utakmicu u dresu Rome u kojoj je proveo cijelu svoju karijere.

Legendarni kapiten Rome odlučio je da se oprosti od Rome i završi svoju igračku karijeru, a dres sa brojem deset je nakon 25 godina ostao slobodan. Prema pisanju italijanskih medija Edin Džeko je izrazio želju da preuzme "desetku" no to mu se neće ostvariti.

Navodno, Roma je odbila zahtjev bh. reprezentativca koji će i dalje u ovom klubu nositi na leđima devetku. Rimski klub je odlučio da dres sa brojem deset neće duže vremena biti u opticaju zbog poštovanja prema Tottiju.

Također, Roma je odlučila da će navijači ovog kluba i u narednoj sezoni moći kupovati dresove Tottija. Novi dresovi Vučice se već nalaze u prodaji, a tu je i Tottijev dres jer u klubu žele pokazati koliko im je stalo do legendarnog Tottija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi