Di Francesco potvrdio: Totti ostaje u Romi

Kao direktor kluba

Di Francesco potvrdio: Totti ostaje u Romi

E. Škorić

Francesco Totti ostat će u Romi i to kao direktor kluba, potvrdio je danas Eusebio Di Francesco.

Krajem prošle sezone je Romina legenda odigrala oproštajni meč i time je završio igračku karijeru na Olimpicu, no u budućnosti će obnašati funkciju klupskog direktora.

"Gotovo sigurno će Totti biti direktor. Nedavno sam razgovarao s njim, sretan sam što će mi biti blizu i to je svakako privilegija. Bit će mi od velike pomoći", rekao je Francesco, novi trener Rome.

Kako Romu ponovo učiniti pobjedničkom ekipom? "Jedini pravi odgovor je - posao. Moramo stvoriti dobar tim od igrača, navijača i svih u klubu. Moramo biti povezani. Ne smijemo pasti u teškim trenucima", istakao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Di Francesco je bio član Rome koja je osvojila Scudetto u sezoni 2000/01 i sigurno da će biti od velike pomoći rimskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi