3

Komentari (3)

user1694422839
Moj Sose u Banja Luci ne moze boda ni Real uzeti.Znas i sam da je tamo lakrdija ziva i treba im odma dati titilu bez meceva.Samo ne znam kako ce Zrinjskoga povaliti jer oni imaju jak lobi.
Frane
Nema ekipe koja je više oštećena od nas u zadnje 3godine u Banjoj Luci, prvo sezona 2020/21 gol iz zaleđa i još niz spornih odluka poraz 2 1 i gura Velež i Široki u Europu umjesto nas. sezona 21/22 pobjeda 1 1, dva penala nisu suđena, sezona 22/23 pobjeda 3 0, gol nam poništen iz nepostojećeg zaleđa i još dva zaleđa svirana u izglednoj prilici. Svi ostali se hvataju za slamku i smatraju velikim krađama što im nije suđen faul 30m od gola, da je onaj Vehabović iole bolji mogao im je on sam 2 gola dati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.