Dženan Haračić novi član federalnog prvoligaša Čapljine

Mladi napadač dolazi iz Hrvatske

Dženan Haračić novi član federalnog prvoligaša Čapljine

S. Mlaćo

Nogometaši Čapljine do sada su u pripremnom periodu upisali poraze od dva premijerligaša, Željezničara (0:2), te Čelika (1:3).

Ipak i pored poraza Čapljinci nisu razočarali, a novi član ovog federalnog prvoligaša jučer je postao napadač Dženan Haračić (22). 

Haračić je uoči dolaska u Čapljinu boravio na probnom radu u FK Velež, a  u našoj zemlji nastupao jei  za Zvijezdu iz Gradačca, te bugojansku Iskru, gdje je i ponikao. Posljednji angažman imao je u hrvatskom niželigašu Neretvancu, a jedno vrijeme bio je i član Slaven Belupa. 

Struku Čapljinaca svakako može radovati i ostanak Salke Jazvina koji je bio na korak do odlaska u Krupu, ali taj transfer se na kraju ipak nije ostvario. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti