Čapljina traži pojačanja, Jazvin ostaje na Bjelavama

Federalni prvoligaš

Čapljina traži pojačanja, Jazvin ostaje na Bjelavama

M. Maksimović

Nakon remija sa Širokim Brijegom (0:0) i poraza od Neretvanca iz Opuzena rezultatom 4:0, Čapljina je nedavno u Međugorju na posljednjoj test utakmici doživjela poraz od Željezničara rezultatom 2:0.

Nakon Željezničara slijedi meč protiv hrvatskog Hvara u četvrtak u Čitluku kada će nastupiti kombinovani tim, te protiv Metalleghea, u subotu na stadionu Bjelave.

“Željezničar je ispred nas kako kvalitetom što je i normalno, tako i trenutnom fizičkom pripremom, tako da poraz nije tragedija. Meč protiv njih smo iskoristili da vidimo kako igrati protiv jačeg protivnika i testiramo igrače koji su na probi. Nekoliko je otvorenih pitanja kada je riječ o igračkom kadru. Važno je da Jazvin vjerovatno ostaje pošto je prošle sezone bio naš najbolji igrač“, rekao je trener Tomislav Raguž.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljina je dosad angažovala Martina Puljića iz GOŠK-a i Josipa Miketeka kojeg je posudio Zrinjski, dok je s druge strane klub napustio Petar Raguž koji je prešao u GOŠK iz Dubrovnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi