Uščuplić: Protiv Radnika moramo pokazati da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu

Utakmica 32. kola Premijer lige

Uščuplić: Protiv Radnika moramo pokazati da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na svom terenu protiv Radnika utakmicu 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo klub još uvijek ima nadu da može odbraniti titulu prvaka BiH, ali do kraja sezone potrebno im je da Borac kiksa u obje preostale utakmice, a da oni upišu pobjede.

Sarajevo sutra na svom terenu dočekuje Radnik koji je u grčevitoj borbi za opstanak. Bordo klub ovu utakmicu dočekuje nakon neočekivanog kiksa protiv Mladosti (0:0) u prošlom kolu, te se žele iskupiti navijačima.

Pred ovu utakmicu svoje očekivanja otkrio je i Dženan Uščuplić za kojeg će ovo biti drugi meč na klupi Sarajeva nakon što je prije desetak dana naslijedio Vinka Marinovića.

Trener Sarajeva je poručio da Radnik sigurno motivisan stiže na Koševo, ali da njegov tim mora pokazati kvalitet i upisati pobjedu.

"Sigurno respekt za ekipu Radnika. To je tim koji ima svoj motiv za ovu utakmicu na Koševu, ali definitivno smatra da mi igramo kući i da moramo pokazati da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu i na kraju krajeva pobijediti", rekao je trener Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo i Radnik ove sezone igrali su u dva navrata, a oba puta slavio je klub s Koševa.

Prvi meč igrao se u Bijeljini kada je Sarajevo slavilo sa 2:0, dok je u drugom meču koji se igrao na Koševu aktuelni prvak BiH pobijedio sa 2:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harcos
Hoće li se organizovati kakvi sastanci ili protesti što je savez odredio Peljtu za suđenje u finalu kupa? Pitam za druga.
2 6
Lavillenie
S obzirom da imate najlaksi raspored, remizoracete, haha. AKO MI KOJIM SLUCAJEM VICO ILI SARBIT19 NESTO PROKOMENTARISU NECU ODGOVARAT!!!
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi