24

Komentari (24)

Lavillenie
S obzirom da imate najlaksi raspored, remizoracete, haha. AKO MI KOJIM SLUCAJEM VICO ILI SARBIT19 NESTO PROKOMENTARISU NECU ODGOVARAT!!!
pjanke.sa
@Lavillenie evo ja cu ti reci da pojedes gofno :)
Lavillenie
@pjanke.sa Ne ljutim se na tebe
pjanke.sa
Sta se ba ima iko ljutit i na koga. Ovdje je sve za****ncija. Svakako smo anonimni, iznosimo misljenja zahebavamo se. Opusteno samo.
Sarbit2019
Tako je kada naucis da nije Celtic iz Irske i da Kina nije Vijetnam onda komentari.
Sarbit2019
Lavillenie ko se ljuti uvalimo mu KU R AC KRUTI.
starigrad
Pjanke, brate sad će Sarajevo proigrati. U četvrtak igrači dobili plate ja Januar, Februar i Mart. Ovo je sigurna informacija 1000%.E ako sad ne dobiju šugavog Borca, onda ni nisu pare u pitanju već nemoć
Lavillenie
@starigrad Brate zao mi je ove lige jer to su nasi klubovi, tu smo rodjeni, sta imam navijati za neku Borusiju i sl. Zao mi je jer ljudima kasne plate i mozda su nezainteresovani, zao mi je jer su akademije slabe i jer se skole gase i iritira cinjenica da se politika umjesala. Gledam maloprije Njemacku, onaj rusi rekorde, davljenici se do zadnje minute bore za opstanak, evo sad pratim La Ligu, skroz uzbudljivo radi ovih sto gube, a kod nas vazda neki problemi i nervoza, politika i nacionalizam. AkoBogda da sport u drzavi na svim sferama krene na bolje.
starigrad
Lavillenie, buraz. Ti si čist primjer mojih jarana željovaca. Seru protiv Sarajeva non stop a znam da bi za svakog navijača Sarajeva poturili leđa da ih napadne neko sa strane...Isto važi za navijače Sarajeva. Uvjek je toga bilo i biće.
Harcos
Hoće li se organizovati kakvi sastanci ili protesti što je savez odredio Peljtu za suđenje u finalu kupa? Pitam za druga.
starigrad
Vico je namazan.Sa ovim gestom pokušava prikriti svoj dil sa sudijama. Hoće da pokaže kako Sarajevu sude sudije iz Sarajeva. Pa da anulira što su Sarajevu sudili sudije iz r.s. I Masakrirale nas. Smedljivi vico dobro zna da će Peljto pošteno suditi. Krepo savez DaBogda i vico sa svojim bijednim ujkom.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
@starigrad da,treba mu poklat porodicu citavu
Hellas
I poslati snimak utakmice Sarajevo - Borac u UEFU.
Ajax11
Vi ako izadzete na teren, treba vas s noge na nogu!
starigrad
Hajmo Đeno barem kup osvojiti pa koliko toliko spasiti sezonu i primiriti strasti. Kasnije rješavati probleme. Naprijed Bordo Bjeli.
MUFCDOGROBA
Dajte nemojte nas za****vat vise. Ljudi nece da igraju ako je istina da ih ne isplacujete. Neka se trzne Vijetnamac, svi u Svijetu fudbala znaju da Vlasnici ne uzimaju ogroman novac na svom klubu nego ga samo finansiraju...
starigrad
Dobili plate za prva tri mjeseca, u četvrtak
BordoBijeli
Zasto svaki trener istu izjavu svaku utakmicu??Moze li neko nesto novo reci??Kakvo je stanje sa igrackim kadrom?Ambicije neke??Sto igraci sa astronomskim platama setaju po terenu??Mozemo li ocekivati nove dolaske/odlaske na ljeto??
Manager
@Sarbit2019 pitaj ,on to unaprijed 'zna' ,računa i upisuje.
GiS
@BordoBijeli a sta trebaju reci stani ?
Ambicije ? Kakve ambicije ? Titulu popusili, jasno je da ce se pokusati uzeti kup.
To s platama je smijesno i spominjati, to treba valjda pitati same igrace ? ili upravu ?
Ovo za odlaske/dolaske je isto smijesno, Uscuplic je privremeno trener, a ne zna se ni ko ce trener, ni SD biti. To pitanje treba prvenstveno novi SD dobiti.
BordoBijeli
@GiS Mislio sam na ambicije za Evropu i ligu naredne sezone.Znam i ja da je smijesno da Mesanovic i Susic za 25k eura mjesecno ne dadnj gola.Sta je smijesno oko dolaska?Svaki ozbiljan klub kada vidi da ne ide,odma sljedeci prijlazni rok dovede 4-5 odlicna pojacanja,a ne kao mi pustimo 2 najbolja i dovedemo 1 istrosenog i 1 povrijedjenog,ali dobro to se Sd pita,ne bi me cudilo da Sd imenuju u augustu pa da u oktobru krenu traziti pojacanja
Lukamarinsek
Prijavi se budi ti SD kad sve znas
BordoBijeli
@Lukamarinsek Gdje ima da se prijavim :)?Pa ja bi bolje odradio prijelazni rok nego bilo koji sd do sad hahahaha
Sarbit2019
Dobro je kada se ima sta racunati ,a ne ko vi ocaj citav život.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti