Spektakularan gol Dženisa Beganovića iz slobodnjaka

Pogodio za 1:1

Spektakularan gol Dženisa Beganovića iz slobodnjaka

E. Škorić

Sloboda je jučer igrala pripremni meč protiv TSC Bačka Topola te je poražena s 2:1.

Bila je to dobra provjera izabranika Gradimira Crnogorca, koji su na kraju ipak poraženi, iako su pružili dobru partiju.

Meč je definitivno obilježila golčina Dženisa Beganovića iz slobodnog udarca, koji je u prvom dijelu zabio za 1:1, s tim da je domaćin u drugom dijelu došao do pobjede.



Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Probisvjet
Yebme ako je i on znao gdje ce lopta zavrsiti, a kamo li golman. BRAVO Dzenis.
3 0
Slobodas
Jesmol mi napravili kakvu sansu ? evo 3 utakmice gola nismo dali i ovo je cojk dao sa pola terena "majstorija" al ovo je jedna od 20 da ovako zavrsi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti