Dženis Ćosić: Zadovoljni smo kako igrači rade na pripremama, većina će igrati danas

FK Sarajevo igra drugi pripremni meč

Dženis Ćosić: Zadovoljni smo kako igrači rade na pripremama, većina će igrati danas

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas igraju drugu prijateljsku utakmicu na pripremama u turskoj Antaliji.

Protivnik izabranicima Husrefa Musemića će biti ekipa Napretka iz Kruševca, te će to za FK Sarajevo biti drugi pripremni meč u Antaliji nakon okršaja protiv Shkupija koji je završen 1:1.

Pred ovaj meč pomoćni trener bordo kluba Dženis Ćosić izjavio je da će šansu za igru dobiti većina igrača, te da su zadovoljni kako pripreme trenutno napreduju.

"U ovom dijelu priprema sigurno je sve na nivou na kojem smo željeli. Nemamo gotovo nikakvih problema s povredama i svi su u trenažnom procesu. Igrači rade kvalitetno i zaista smo zadovoljni na tom polju i generalno svim pristupom", rekao je Ćosić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas drugi meč u Antaliji. Sigurno znamo da je ekipa Napretka dosta kvalitetna i nastojati ćemo da damo priliku većini igrača kako bismo vidjeli još neke stvari u samoj igri i pozicijama svih tih igrača. Dobro će nam poslužiti da uvidimo stanje koje privodimo kraju sa svim tim informacijama oko igrača".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi