9

Komentari (9)

damir83
Ja haman nešta ne razumijem. U 4 ligu pravi transfer ? Kakav je to uzpjeh, radi koje koristi. Zar nije bolje u Velezu igrat za prvi tim ako je igrač?
kalc
Ti neces nikad ni razumjeti, jer tvoj um i ne moze dalje, vidi se po mnogim tvojim komentarima, za sve si poklopac u ne znanju,malo edukacije, ljubomora je bolest, transfer je potpisan sa klubom Angers, trenutno Hajdarevic ima pogodnosti sto moze cak i za juniore da igra jer ima samo 18 godina, nabroj koliko je takvih uspjelo i otislo iz BiH kako postoji kao samostalna drzava ?, u normalnim drzavama klubovi imaju po 2 tima, mali ce trenutno trenirati sa 2 timom sto mu moze znaciti uvijek da za pocetak zasjedne ako nista na klupu prvog tima, onda u svemu je dobro sto i drugi tim se takmici u nekoj od liga nije to 4 nivo, imaju oni abecednu ligu i to je razvojna liga, tako se radi u normalnim uredenim fudbalskim savezima, prica o transferu je druga prica i sigurno je dobra, pa zato malo i ljubomora se pojavi, eto nadam se da ces prenijeti svojim mentorima situaciju, zao mi je danae nemas ni sendvic.lp
Laporta
Ako on bude skupio 3 utakmice za Angers,ja cu go hodati 10 dana i to u zimu..mali veze nema. Tata mu sdaovac,i preko onog menadzera sto je golmanu Piricu menadzer,sredio transfer ..
Mostarac94
Pojede te zavist bola ne valjaa
kalc
kazu ljubomora je najveca bolest, a ne znanje jos veci problem , kakve ti ovdje pises nebuloze, kakav menader, kakav Piric, zbog takvih boles ika, mnoga djeca i zavrse u ovom bosanskom blatu, pogledaj malo biografiju i statistiku ovog malog, a to ko ti je platio sendvic da malo ljagas , zao mi je nisi zaradio i foliju od sendvica....
Amansio
Slažem se, preporučujem rad na pravopisu.
amarosimbrko
Konjina od Dudica nije malom dala sansu, zato sto nije potpisao za njegovog menadzera
Mowzilla
Sport111
bravo momak sretno u karijeri
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.