Džidić: Realizaciju moramo popraviti, sada nam treba pobjeda

Iz Posavine se vratili praznih džepova

Džidić: Realizaciju moramo popraviti, sada nam treba pobjeda

Samir Mlaćo

Novi Travnik nije miljenik sreće u novoj sezoni Prve lige FBiH. Novotravničani su danas poraženi sa minimalnih 1:0 od Orašja, iako su izabranici Jasmina Džidića u prvom poluvremenu bili mnogo bolji rival. 

Ipak, promašaje je kaznio Zoran Brković i tri boda su ostala u Posavini.

"Nismo imali sportske sreće ili je nismo zaslužili. Nemam šta igračima zamjeriti na pristupu i igri i stvorenim prilikama iz iste. Još jedna lekcija kako se može dobiti ili izgubiti utakmica. Ako ne popravimo realizaciju i ne budemo koristili stvorene prilike onda ćemo sigurno vrlo brzo biti u ozbiljnom problemu. Trebamo pobjedu u sljedećem meču za samopouzdanje i mjesto u srednjem dijelu tabele", kazao je za SportSport.ba šef struke NK Novi Travnik Jasmin Džidić.

Novi Travnik nakon tri kola ima jedan bod, a u narednom kolu će ugostiti NK Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi