Džidić: Nisam zadovoljan, zaslužili smo tri boda
FOTO: Mahir Sarajlić

U Novom Travniku imaju za čim da žale

Džidić: Nisam zadovoljan, zaslužili smo tri boda

Samir Mlaćo

Novi Travnik i Rudar iz Kaknja su podijelili bodove dnas na Gradskom stadionu u Novom Travniku.

 Završilo je 2:2, iako su gosti u dva navrata vodili. Domaći su se vraćali, te propustili nekoliko sjajnih prilika tokom cijelog meča i prema mnogima zaslužili pobjedu.

Jasmin Džidić, šef struke Novotravničana, s razlogom nije bio zadovoljan nakon meča. Ističe da on i njegovi izabranici imaju za čim da žale.

"Otvorili smo odlično utakmicu u prvih deset minuta, te promašili tri prilike, dvije Goloman, te jednu Čakić. Greškom zadnje linije i nespretno intervencijom Ćutahije Rudar je poveo. Tri prilike do poluvremena propustili smo preko Ćosića, Golomana i Čakića, ali smo izjednačili eurogolom Petaka. U drugom poluvremenu izjednačena utakmica, a opet nismo iskoristili prilike preko Sulića i Petaka. Nismo se predavali i pritiskom u zadnjim minutama dolazimo do izjednačenja. Ne mogu biti zadovoljan bodom, zaslužili smo puno više,  tri boda", kazao je Džidić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novi Travnik nakon dva kola ima jedan bod, a u narednom kolu će u goste Orašju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi