6

Komentari (6)

alemko
clanak i novinar su rtd .. uz duzno postovanje :)
Rustempasa
Znao sam prije nego sto sam otvorio clanak da je ovo napisao Culic, da bog sacuva
Jasmin Avdić
Ne znam dali je autor ovog teksta bilo kada u životu šutnuo loptu,,,,,čisto sumnjam. Ne igra se fudbal da bi bio lijep niti da bi se napravilo što više (neznačajnih) pasova, nego da se pobijedi ili napravi povoljan rezultat - TO JE POENTA. A ukoliko se pobjeda može uljepšati ljepim potezima tim još bolje, ukoliko ne - nema veze, jer pobjeda ne gubi na značaju. Ti koji si ovo iznad napisao si vjerovatno fudbal igrao samo na PES-u,,,,, lijep pozdrav P.S. Svjetsko prvenstvo u Rusiji je zasad odlično (neizvjesne utakmice, nema grešaka sudija, lijepih golova puno, puno oborenih rekorda, trbine pune itd.)
zaboti janos
Sto izbrisaste moj legitimni koment ha h hhh
hasetz
Ti si jarane za psihijatrije, ti nisi normalan...
Chupy
Cim sa vidio na naslovnici naslov, koji je nidje veze, znao sam da je autor clanka gospon prd mrd Culic....hahahahaha Jesam Titami :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.