Ed Woodward govorio o transferima: Ništa više neće biti kao prije

Rekao svoje mišljenje

Ed Woodward govorio o transferima: Ništa više neće biti kao prije

Esmer Oštraković

Jedna od velikih misterija je šta će se desiti sa prijelaznim rokom nakon pandemije korona virusa.

Svoj odgovor na ovo pitanje ponudio je jedan od glavnih ljudi u Manchester Unitedu, Ed Woodward.

"Ništa više neće biti kao prije. Ne treba imati neku iluziju da će biti dobro. Transferi se neće odvijati kao prije niti za jedan klub, pa ni za nas, barem ne ovo ljeto", rekao je Woodward, te je dodao:

"Naravno da će naš prioritet biti da napravimo uspjeh kao tim, ali moramo dobro sagledati kompletnu situaciju. Prvo ćemo razmisliti o dugoročnom planu, a zatim praviti transfere, jer smatramo da je to pravi način u ovoj situaciji", završio je Woodward.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da će pandemija koronavirusa mnogim klubovima napraviti određene finansijske probleme, te da će se to odraziti na kupovinu igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi