Solskjaer ostaje na klupi Manchester Uniteda, dobit će ogroman novac za pojačanja
Foto - EPA

Woodward ne želi mijenjati menadžera

Solskjaer ostaje na klupi Manchester Uniteda, dobit će ogroman novac za pojačanja

M. Šljivak

Ole Gunnar Solskjaer i naredne sezone će voditi Manchester United.

Prema tvrdnjama engleskih medija, prvi čovjek kluba Ed Woodward odlučio je stati iza norveškog stručnjaka i bit će mu potpuna podrška u procesu rekonstrukcije tima.

Iako su se sa preuzimanjem Crvenih đavola povezivali Mauricio Pochettino i Max Allegri, Woodward je odlučio da da podršku Solskjaeru i spremio mu je čak 250 miliona funti za nove igrače tokom ljeta.

A lista igrača koje Norvežanin želi je ogromna. Prvo ime na listi je Jadon Sancho iz Borussije Dortmund. Za njega je United spreman platiti 100 miliona funti, a među igračima koji bi mogli put Old Trafforda su još Jack Grealish, James Maddison i Dominic Calvert-Lewin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Želimo što jače završiti sezonu. Nastavili smo s napretkom u rekonstrukciji ekipe i radit ćemo dalje kako bismo sproveli plan potpune rekonstrukcije ekipe zajedno s Oleom", poručio je Woodward.

Vidjet ćemo kako će United izgledati naredne sezone i koliko bi potencijalna pojačanja mogla zaista pomoći posrnulom velikanu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Treba vama igrač tipa Özil, Kross vezni neki dajte Pogbu (Promasaja) za zamjenu
5 1
Grohot
Bravo
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi