Eden Hazard je sada u sjeni nakon što je Atletico Madrid predstavio novo pojačanje!

Joao Felix potpisao

Eden Hazard je sada u sjeni nakon što je Atletico Madrid predstavio novo pojačanje! · Zvanično

Endin Čaušević

Atletico Madrid je danas predstavio Felipea i Hectora Herreru kao nova pojačanja, ali se na tome nisu zaustavili.

Madridski klub je na zvaničnom Twitter profilu objavio video koji u početku nije bio jasan navijačima jer nisu znali o čemu se radi kada su vidjeli da je to snimak iz muzeja.

No, pred sami kraj u video se pojavljuje Joao Felix u majici Atletico Madrida. Za ovog 19-godišnjeg Portugalca kažu da je čudo od igrača i od njega se očekuje blistava budućnost.

Još kao tinejdžer je oduševio sve igrama u dresu Benfice, a Atletico ga je uspio dovesti za 120 miliona eura. No, više detalja oko njegovog dolaska nije još uvijek poznato.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Dino_2000
Čauševiću legendo, ti usra i šefa i stanicu.
9 0
bistrik87
talentovan, dobar igrac, al da vrijedi kolko se prica po medijima nemoguce, iznad 30 m KM ga platit je pretjerivanje
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi