Eden Hazard trpi velike kritike: Ne može ili jednostavno ne zna
Foto - EPA

Nakon još jedne očajne utakmice

Eden Hazard trpi velike kritike: Ne može ili jednostavno ne zna

M. Šljivak

Eden Hazard je daleko od forme koju je imao igrajući za Chelsea.

Za sada u dresu Real Madrida Belgijanac nije pokazao apsolutno ništa i navijači kraljevskog kluba već gube strpljenje sa njim.

Novinari iz Madrida su posebno oštri prema Hazardu.

"Hazard nema mjesta. Ide iz lošeg u još gore", smatra novinar Agustin Martin (AS) i zatim opsije dešavanja sa utakmice Superkupa protiv Athletic Bilbaa:

"Dobio je loptu od Casemira u kaznenom prostoru, ali nije znao šta da radi sa njom. I to se samo nastavljalo. Imao je želju, ali nije mogao ili jednostavno ne zna. Gubio se u duelima sa defanzivcima", napisao je novinar AS-a i nastavio je:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Loša stvar je što mu se ovakve partije ponavljaju. Navijači Reala već govore da ne zaslužuje biti starter. Čekaju ga, a nema više vremena. Eden za sada nema mjesta u ekipi. Morat će ga zaraditi, a sa igrama protiv Osasune ili Athletica, neće imati šanse".

Hazard je za Real odigrao 32 utakmice i zabio je tri gola.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

b20
Hazard je igračina ali je upao u klub koji ne zna da ga iskoristi.
6 0
felix__27
Zamisli kolikk je puta ronaldo bolji igrac u glavu i svakako... Svakako jeste al zamisli koja je to razlika ... Razlika je kao između BiH i Jamajka
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi