Hazard se ponovo povrijedio, pa jutros saznao očajne vijesti

Deseta povreda otkako je u Realu

Hazard se ponovo povrijedio, pa jutros saznao očajne vijesti

Endin Čaušević

Eden Hazard se prošlog vikenda vratio na teren nakon što se konačno oporavio od povrede, te je igrao u finišu meča Real Madrida i Elchea.

Belgijanac je u Real Madrid stigao prije skoro dvije godine kao veliko pojačanje iz Chelseaja, ali nakon što je stigao u kraljevski klub muku muči s povredama.

Hazard se tek nedavno vratio na teren nakon povrede zbog koje je odusustvovao nekoliko mjeseci i Zinedine Zidane mu je dao šansu protiv Elchea, ali je čini se to bila greška.

Naime, nakon utakmce Hazard se ponovo požalio na probleme u lijevom skočnom zglobu i klub je potvrdio da će biti najmanja četiri sedmice van terena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Marca je objavila jutros da Belgijancu čak prijeti nova operacija zbog koje bi Hazard bio van terena do kraja ove sezone. Od 88 mogućih utakmica koje je mogao odigrati Hazard je upisao nastupe na tek 36 mečeva, te je ovo njegova deseta povreda otkako je došao iz Chelseaja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
10 povreda u 36 nastupa pa invalidi u premier ligi BIH se manje povrijedjuju dajte ga nazad u Belgijsku ligu tamo mu je i mjesto
4 0
Barca.forever
I Zidane jel ovo Hazardova godina? D:
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi