Eder ne seli na Otok: Propali pregovori Crystal Palacea i Intera?

Nerazzurri žele prodati svog napadača, Palace predlaže posudbu

Eder ne seli na Otok: Propali pregovori Crystal Palacea i Intera?

Pokušaji Crystal Palacea da realizuje transfer Edera su, navodno, stopirani jer Inter ne želi poslati svog napadača na posudbu uz opciju otkupa ugovora.

Navodno u predstavnici Palacea stigli u Italiju kako bi pregovarali o Ederovom transferu, ali je njihova ponuda odbijena od strane tehničkog koordinatora Intera Waltera Sabatinija.

Italijanski Sky Sport je večeras potvrdio da su "izaslanici" Crystal Palacea boravili u Milanu gdje su sa čelnicima Intera razgovarali o Ederu, ali da nije došlo do napretka u pregovorima.

Palace je predložio Nerazzurrima da Eder stigne na Vicarage Road na posudbu, s tim što bi postojala i opcija otkupa njegovog ugovora po isteku iste.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, u Interu su zainteresovani za prodaju ili posudbu sa obavezom otkupa ugovora, tako da prijedlog Palacea nije prihvaćen.

Kada je u pitanju sam Eder, on navodno priželjkuje odlazak u Zenit St. Petersburg, ali još uvijek nema zvaničnih informacija o njegovom potencijalnog transferu u ekipu Roberta Mancinija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi