Eder odbio Inter zbog ponude iz Engleske?

Italijanski napadač na meti Leicestera

Eder odbio Inter zbog ponude iz Engleske?

Endin Čaušević

Napadač Sampdorije Eder do kraja januarskom prelaznog roka najvjerovatnije će napustiti italijansku ekipu.

Eder se nalazi na meti mnogih italijanskih klubova, a posljednjih dana govori se da će karijeru nastaviti u Interu. Ipak, prema pisanjima italijanskih medija Eder je odbio Inter jer je u posljednjem trenutku za njega stigla ponuda iz Engleske.

Navodno, Edera želi dovesti Leicester koji je spreman za italijanskog napadača ponuditi oko 13 miliona eura. Eder bi s ekipom Claudia Ranierija trebao potpisati ugovor na tri godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eder je u dresu Sampdorije odigrao 131 ligašku utakmicu te je postigao 45 golova. U dresu reprezentacije Italije odigrao je osam utakmica. Leicester se trenutno nalazi na liderskoj poziciji tabele engleske Premier lige sa tri boda više od drugoplasiranog Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi