Edersonov broj telefona slučajno objavljen, viđene SMS poruke koje je dobio od navijača Arsenala

Prije meča sa Tottenhamom

Edersonov broj telefona slučajno objavljen, viđene SMS poruke koje je dobio od navijača Arsenala

Edmir Škorić

Brazilski golman Ederson je otkrio da je njegov telefonski broj procurio na internet nakon pobjede Manchester Cityja nad Tottenhamom (2:0).

Brazilac se povrijedio i vrlo razočarano je napustio teren u 69. minuti, kada je umjesto njega ušao Stefan Ortega, koji se potom i proslavio odbranivši u 83. minuti zicer Sonu pri rezultatu 1:0 za Građane.

Mnogi smatraju da je Ortegina odbrana donijela titulu Cityju, jer će sada ekipa Pepa Guardiole kod kuće protiv West Hama morati samo da pobijedi. U slučaju da je Son zabio i da je bilo 1:1 (ko zna bi li kasnije Haaland pogodio za 2:0?), Arsenal bi ima osve u svojim rukama uoči posljednjeg kola kada bi ugostio Everton.

Guardiola je nakon meča rekao da je Ortega "jedan do najboljih na svijetu" i da je među najboljim golmanima kada se govori o odbranjenim šansama jedan na jedan.

Ederson i Kevin de Bruyne su sinoć povrijeđeni napustili teren. Dok Belgijac nije mogao nastaviti, Brazilac jeste, ali je svejedno Pep inzistirao da napusti teren.

Oglasi

Ederson je šutirao stolice za rezervne igrače pred očima Guardiole, bio je jako ljut što je morao da napusti igru. Kasnije je objavio sliku svojih WhatsApp chatova, a čin ise da je tamo bilo dosta poruka od navijača Arsenala i Tottenhama.

"Procurio je moj broj, a imao sam i neke smiješne poruke", napisao je Ederson uz screenshot.

Pep Guardiola brinut će se o Edersonovom zdravlju uoči odlučujuće utakmice kod kuće s West Ham Unitedom u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ederson nije imao potres mozga, ali je imao problem s okom. Nije mogao dobro vidjeti pa mi je ljekar rekao da ga moram izvaditi iz igre", poručio je Pep.

30-godišnji brazilski golman je odigrao 33 ligaške utakmice ove sezone i nada se da će startati protiv West Hama u posljednjoj utakmici sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnaH
Pa konju jedan, da je Son zabio za 1-1 ,Haaland nebi nikako mogao pogoditi za 2-0 ,mozda za 2-1.. De se malo prekontrolisite
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi