8

Komentari (8)

emanuelmacron
Los i to dobro loše,kad je bio mlad ,trebao se oprjedeliti da bude vezni a ne sad sernja,i to se natura ,a golove daju drugi,bako je počelo i u Romi, i zamrzisega. Trenutno izgleda ko budala nezna ni dje igra,zalijepi se u šesnaestercu i nemrdaj,ako ti ne nabave nisi ti kriv.a ovako su te dobro ocjeni'li 5,sramota,ovoj ne znam koja loša ocjena.
user1611330382
Kad prizna sebi, da je matori, mozda i ode u neku losu ligu tipa MLS, francusku, nizozemsku, austrijsku ili ti tamo u Aziji…tamo ce da bude džaja sa 30-40 golova po sezoni a zaradjivati pravo bogastvo
Malmi_Suomi
@user1611330382 vodi ti paša svoja posla što si se Edina zakačio?
Nemaš drugog posla ili....?
Ne brini ti useru koliko on zarađuje ali da si ti zaradio i FRTALJ što je on , ne bih pisao tako.
On je sebi priznao da je ODLIČAN-SUPER igrač a + to znaju od češke , njemačke, engleske pa do Italije da je i sa 35 a sada u Februaru 36 godina . Igra frajer ko da mu je 26 a ne 36 godina hahahahaha.
A sad razligu za tebe baš nemam vremena majke mi.
# GRANDEDŽEKO #
Malmi_Suomi
@PodvarakANeKupus hvala buraz na podršci a vala ništa nisam ni napisao aman/ zaman.
NE dam na njega dok god igra.
Što ti napisah: svi mi znamo šta je Edin uradio u svojoj karijeri i na kraju krajeva da je " cifru i zaradio i neka je pišteno". Nije valjo gudru jo Buba goFno šatro Coreli.
Zna Edin koliko je odricanja u životu bilo.
I na kraju: najbolji strijelac IKADA u povijesti/ historiji BiH. Šta još????????
celikze
Nisu oni Dzeku doveli da daje 30 i kusir golova po sezoni.Dzeko i jeste doveden da odvlaci odbranu da bi drugi postizali golove.Kada vezni red zataji da se lopta prebaci da je Dzeko zagradi i prosljedi itd.Ovi sto samo racunaju golove to su djeca koja takticke zamisli uopste nepoznaju.A italijanski novinari naravno svi imaju svoje favorite i gledaju uvijek da kuhaju.Kada su Ibru pitali gdje je najgore igrati rekao je Italija.100golova das dizu te u zvijezde 1x ofulas pljuju te kao da nikada gola nisi dao.Nadam se da ce Inzagi procitati komentara od strucnjaka sa SS pa nastaviti sa pobjedama.Dzeko je institucija proteci ce vide rijekom Bosnom i Miljackom dok se rodi novi Edin.
Malmi_Suomi
Bravo @celikze ipak stara škola . Bravo brate i bravo za to : izlazak na centar da bi razvukao odbranu.
Svaka čast i tačno. Nisu ga doveli da daje golove kao Lukaku jer su 2 totalno različita tipa igrača..
Edin igra za ekipu.
Tj Edin igra za raju a ko zanemaruje raju i zanemaruje taktiku završit će karijeru u..... nema veze eto u Parmi -;))
celikze
hahaha bas tako bratko
user1616618433
Sve je to dio fudbala, desava se. Jedini problem sinoc je bio onaj promasaj s neka 2 metra kad mu je Dumfries nabacio, a generalno i nije bio los.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.