6

Komentari (6)

ado700
Messi i Suarez su prije dvije sezone dali 57, prije tri 59, prije cetiri 66, prije pet 66, prije sest Messi i Neymar 65 itd. Ima ih jos sigurno.
santakuruz
2019 smo Messi i ja zabili 51 go, al o tome se ne priča.
miki30
Hebo te Messi. Od vas balavaca nesmiješ nijednog drugog igrača spomenuti odmaa dolazite sa Messi ovo Ronaldo ovo. Ljudi pišu o Grafitu i Dzeki i nevjerovatnoj sezoni, ko hebe Messia.
Jupp
Kakve veze ima Messi sa Bundesligom, Wolfsburgom i Dzekom?
DamirS
Ovdje su i pitanju samo ligaški golovi ove dvojice. 54 komada. Ali mislim ipak da je bilo i tandema sa vše golova. Mislim da je 2012 Messi dao 50 ligaških golova i Sanches 11 tako da nije tačan navod u tekstu.
ado700
U teksu pise u ligama petice, neki ni tekst ne procitaju, samo se bace na komentare. Moj komentar nije potencirao Messija, nego glupost da nije niko i ko zna kad ce prestici, Ronaldo sa Benzemom je isto tako, ima ih jos.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.