9

Komentari (9)

Wiener
je jos nemogu da povjerujem da bi bio toliki kreten da ode igrati u ájduka..i da stalno slusa zov sa tribina..za dom spremni i thompsonove domoljubne pjesme!! sigurno ga navraca onaj rumeni papak njihovo srce,,koji je hvala bogu otjeran iz Sarajeva!!
user1675926959
mido1921
Na šta te nagovori rumeni seljačić, Ibričić.
user1676648256
Pa gdje ćeš Edine bolan igrati po Hrvatskoj dno dna
user1676648256
HBSC
U pravu si treba doci u bosnu ,pa trcati po bosanskim oranicama
damir83
Ni slučajno Edine
rakanon
Idi u Saudijsku Arabiju i zaboravi Hrvatsku, koji Hajduk nemoj ni razmišljat o toj opciji ?
DDG
Ako je Čauš tako rekao onda mora da je tako. Koliko poznajem kvalitet i profesionalnost “novinara” sa ovog portala, već sutra će neko drugi napisati kako Džeko sigurno ide u Saudiju jer ga je trener otpisao, dok će treći samo dva priloga ispod objaviti kako ostaje u Feneru 100% jer trener računa na njega i treba mu takav tip igrača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.