Edin Džeko i društvo vratili Gattusa na posao
(Foto: EPA)

Mijenja Tudora na klupi Udinesea

Edin Džeko i društvo vratili Gattusa na posao

M. Šljivak

Gennaro Gattuso vraća se trenerskom poslu.

Nekadašnji trener Milana vjerovatno će postati novi trener Udinesea, jer će aktuelni trener ovog tima Igor Tudor uskoro postati bivši.

Udinese igra katastrofalno. Jučer su sa igračem više izgubili od Rome sa 0:4, a Edin Džeko i društvo su njegov tim doslovno ponizili.

Tim iz Udina je i prošlog vikenda imao meč za zaborav. Izgubili su od Atalante sa 7:1, pa se Tudoru itekako smiješi otkaz.

Prvi izbor rukovodstva Udinesea za novog trener Gennaro Gattuso. Svi ugledni italijanski mediji tvrdi da je njegov angažman gotova stvar i samo se čeka službena potvrda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gattuso je od decembra 2017. do maja 2019. godine vodio Milan. Ipak, nakon serije loših rezultata napustio je klupu Rossonera, a u karijeri je radio još u Pisi, Ofiju, Palermu i Sionu.

Interesantno je svakako da je Gattuso u prethodnom periodu odbio nekoliko drugih ponuda iz Serije A.

Top Komentari

Pala
Drustvo da ali kake ima zasluge nas dijamant nit je dao gol nit je asistirao al eto ima ocito glupih novinara koji vise pisu o navijacicama koje su pokazale s*se sa razlog da to muskarci mogu sto ne bi i zene a to publika voli vidjet pa tako i skoro i causevic i lendo !!!! Inace dijamant je sinoc blistao a sta bi tek bilo da je dao gol ili asistirao !!!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi