12

Komentari (12)

Bosandjeros07
Cuj Milan ima pravo na jedan Remi i tri pobjede kako bi postao Sampion..!???,pa zar u Tom slucaju recimo da Inter pobjedi sve utakmice nebi imali isti broj bodova,a onda bi se gledati medjusobdni Dueli, a u krajnjem slucaju gol razlika,gdje recimo Inter ima prednost u oba slucaja
Sputnik
Gledaju se međusobni dueli i Milan ima bolji međusobni duel. Neriješeno (1:1) u prvom dijelu i pobjeda (2:1) u drugom dijelu sezone.
Bosandjeros07
Upravu si,nadam se da ce Milan napraviti jedan kiks u Tom slucaju, volio bih da Dzeko na zalasku karijere osvoji i prventsvo u seriji A
Bezbeli22
Poruka je šuplja priča i to čisto da se nešto kaže, ono kofol misaono. Tako su nekad i partijski sekretari šupljirali na onim komunističko-ateističkim sahranama kada su držali govore sa čuvenom izjavom "otišao si kad si nam najviše trebao".
BigBabo
Forza Milan ♥ ? .
FahroKonjHodzic
jest se nakostrijesio ko mlad horoz ovaj djeko je haman jedino dobar za supe
Bosandjeros07
Ako je Dzeko dobar za supe,ti me Fahro poljubis u D..E
emanuelmacron
manje price vise ,fudbala na terenu,a i golova,ako niste znali fudbalse igra da se da gol,a ne jalovo pucanje 27 udaraca,1 pogodio,ljudi 3 dali 2. Trenutno ste tu sa Milanom ,zato sto se u Italiji igra veoma slab nogomet,al nito niste iskoristili,zato su Talijani u Evropi nula.
user1647539682
Italija 4 puta svjetski prvavi , 2 puta europski prvaci,jedan naslov olimpiskih igara i 2 medunarodna kupa europe ....ajd sad izbrisi svoj komentar ziv bio.
TMilidza
Macr9n ti pojma nemas
emanuelmacron
kakve veze ima klupski sa reprezeatinim fudbalom BElgija e vrh a klubovi,i na kraju ,pusti se istorije ta Italija nije ni na svjetko otisla,nezivi se od stare slave ,
emanuelmacron
eto ti balo znas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.