Poruka "bh. gladijatora" pred mečeve odluke uzdrmala Apenine, komentar ostavio i predsjednik Intera

Ulazimo u završnicu borbe za Scudetto

Poruka "bh. gladijatora" pred mečeve odluke uzdrmala Apenine, komentar ostavio i predsjednik Intera

Edmir Škorić

Inter je doživio veliki neuspjeh u srijedu navečer kada je poražen od Bologne s 2:1 u zaostaloj utakmici.

Poraz kao poraz nije tragedija, no možda će i biti u slučaju Intera, koji je propustio dobru šansu da četiri kola prije kraja zauzme prvo mjesto ispred gradskog rivala Milana.

Sada, Milan ima +2 u odnosu na Inter, a do kraja su ostale i jednima i drugima četiri utakmice. Milan ima malkice teži raspored, ali i povoljniju situaciju jer ima pravo na jedan remi uz tri pobjede kako bi postao šampion.

Nije isključeno da je Inter u Bologni prokockao titulu, iako mnogi uvjeravaju da je ostalo još mnogo do kraja i da nije gotova šampionska trka, a navijače Intera posebno ohrabruje poruka našeg Edina Džeke.

"Naša najveća slava nije u tome da nikada ne padnemo, već da se dižemo svaki put kada padnemo. Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan: važna je hrabrost za nastavak!", poručio je Edin.

Ovu poruku lajkali su mnogi kojima je Inter u srcu, a komentarisao mu je i predsjednik Intera Steven Zhang napisavši "apsolutno".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ne treba zaboraviti da Intera do kraja sezone očekuje i finale Kupa Italije protiv Juventusa.

Što se borbe za Scudetto tiče, Nerazzurre čekaju dueli s Udineseom za vikend u Udinama, Empolijem i Sampdorijom kod kuće, te gostovanje Cagliariju. Gradski rival Milan dočekuje Fiorentinu, gostuje Veroni, dočekuje Atalantu i za kraj gostuje Sassuolu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
jest se nakostrijesio ko mlad horoz ovaj djeko je haman jedino dobar za supe
0 5
emanuelmacron
manje price vise ,fudbala na terenu,a i golova,ako niste znali fudbalse igra da se da gol,a ne jalovo pucanje 27 udaraca,1 pogodio,ljudi 3 dali 2. Trenutno ste tu sa Milanom ,zato sto se u Italiji igra veoma slab nogomet,al nito niste iskoristili,zato su Talijani u Evropi nula.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije