18

Komentari (18)

irnes4
Sa jovicem igrati list kamen makaze koji ce bit pozvan benzemu zamjenit
Nele.
Gdje god bi otiso kruna karijere, dva velikana, Juve i Real.
Zaccheroni
Dojava o bombi na sportsport.ba. Napustite portal odmah !!!
senja
Evo gasim tab, odmah...
Adnan@Kara
Bacanje dumina radi klikova.
Robijasi_It
Al bas je bomba zato sto je to malo vjwrovatno
pitariistok
Evo ga...idemo opet 874926 clanaka o Dzeki...jeo,kenjo,spavao, pa onda ide Caus sa Man Cityem,Newcastle,Real Madrid,PSG,Milan,Bayern....nema gdje njega Caus nece prodat.
saju701
Ne vjerujem ali bila bi to kruna svega i potpisati za Real M.
bk123
Real ne potpisuje ugovore ni sa legendama kluba preko 35 god a ne da dovedu novog igrača starijeg od 35...da novinar imalo prati sport barem bi to znao ...
Halland
Dijamant je sjajan u ovim godinama majstor,,s njim i pravim Miralemom mozemo bit ozbiljan igrac na euru 2024
karlhajncbrazzzo
Samo da najavim da neću klikati na ove gluposti. Vidim pripremili ste se dobro. :D
Darkwood
To to pocelo je znaci. Ko svaki godine idemo seliti Dzeku....
Emin_Podzic
Ako su uvrstili real u sve ovo onda je ovo sve cista suplja
Adnan@Kara
sve ok, ali RM, hahha nide veze.
user1639705257
Što da ne? Odlična rezerva za KB . I ako od toga neće biti ništa kad se sve sagleda Edin Džeko je u svojoj karijeri doživio i proživio SVE ŠTO JE ŽELIO i što većina fudbalera može samo da sanja . DŽEKS je naš BABUKA BR. 1 !!!
Adnan@Kara
Vidi druze, proteci ce mnoooogoooo vode dok se ne pojavi napadac iz BiH kao sto je dzekson. Dakle Ali, sada kada ima 36,37 godina da bude zamjena za igraca koji ima 34, 35 godine zvuci kao naucna fantastika. Nego treba uzivati u zadnjoj godini Edinovog bivanja na vrhunskoj pozornici.
Nele.
Pa i nije besmisleno. U svojim godinama moze uletit kad se ganja rezultat il zamjenit Benzemu kad treba. I nije u godinama da vuce cijelu sezonu. Mislim da Real nebi fulio s njim na klupi.
bk123
Nele sve stoji al Real ne potpisuje nive igrače preko 30 i kusur godina..pa najveće legende kluba su otpepali u tim godinama....da novinar prati sport ne bi pisao gluposti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.