4

Komentari (4)

emanuelmacron
gotovi su reko sam davno,nece ostvariti ni prva 4 mjeste,prvo su krenuli kukavicki ,cuvali,rezultat,sada su sretni i nerjesenim, imaju srece sto su i ostali do 5 mjesta ,poslabi,
Bezbeli22
Ma problem je što im je postavka igre pročitana od strane protivnika. Kompletna igra prema naprijed ide preko lijeve strane i Perišića. Desna strana bezidejna i mrtva. Očigledno je da Damfris nije kalibar desnog bočnog igrača za Inter, a iskreno se i ne sjećam kada je napravio razliku po desnoj strani. Također, ni Darmian nije ništa bolji od Damfrisa za desnu stranu. Možda bi bilo dobro da proba staviti Čalkanoglua na desnog bočnog i riješiti problem desne strane.
struja
Sreca Handanovic dobar ko vezni ,da dodam.
ArminArmindelaa234
Procitani su igraju kratke pasove u opasnoj zoni protivnik napravi presing i napravi im veliki problem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti