17

Komentari (17)

dinass
Ako je istina da je ovaj to objavio onda je i moguce mada ko ce platiti toliko za covjeka od 35godima.
Hele
Opet ću vam reći kao i prošle godine, godine prije, godine prije (nadjite moje komentare u arhivi)… da neće nigdje otići, ali razumijem, morate skupljati klikove.
Neddim1
I šta ako pređe? Ispast ćeš glup ko i većina ovih seratora. Vazda je bilo špekulacija i vazda će biti, neke se potvrde, a neke ne. Puno je faktora koji odlučuju. Zato ne rise.
jassony
Ocel zeljana sta dobit, pitam za reketasa Amawa da pripremi tuzbu
Kockoglavi
Ovi sve rasprodaju zbog finansijske krize a onda kupuju dzeku. Hahahshshsh
CrveniKakanj
Bilo je vrijeme da ide, ali u Željezničar.
Ante G.
Vi ste jedini portal koji pise o ovom covjeku. 35 godina, ljudi sa beneficiranim radnim stazom u ovim godinama vec u penziju izlaze. Covjek ne ihra vise, dnevno ima 7 clanaka o njemu. Samo zato sto je iz bosne? Da je nekim slucajem Rus, ili Italijan, da li bi na ovom portalu svojim kvalitetom zasluzio jedan pasus? Sumnjam...
Keno
Pukni od muke ustaso
emanuelmacron
polako Anto ,mi boljeg nemamo ,a rusi i drugi,logicno nas ne interesuju,Dzeko igra za BiH i to nas interesuje,kao sto tebe zanimaju hrvatski igraci, sto, nikom nije jasno ,nikada od njih,nece tvoja djeca koristi vidit, niti ce doci u moju a bogami i tvoju zemlju, i ptrositi koji euro,da bar neko nesta zaradi.
Ante G.
@emanuelmacron Ja sam ovo sa sportske strane prokomentarisao. Nisam ja taj koji ovdje gura nacionalno, vec redakcija. Sa sportske strane mislim da Dzeko ne zasluzuje ovu vrstu publiciteta. Godine, forma, kvalitet, nista ne ide u prilog tome da se toliko o njemu pise. Mada ovdje ako probas nesto da kazes sto je logicno, sto je jasno kao dan, bices odmah docekan na noz nacionalizma... Zato i jesmo tu gdje jesmo. Sve se racuna i gleda kroz nacionalizam. Evo jos jedno pitanje, za sve koji se ne slazu sa komentarom... Da je kod Dzeka sve kao sto jeste, karijera, uspjesi, pa onda ovo sa godinama, formom, i da je nekim slucajem recimo Srbin, da li bi bilo ovoliko tekstova ovdje o njemu?
tex_willer
Naravno da ne bi bilo tekstova o Srbinu na BiH portalu, logično. Eh sad, da je umjesto Edina, Milan, Josip, Jure, Thomas, Mark.... nije bitno, ali da igra za BiH, da je ponosan na BiH, da promoviše svoju zemlju na najbolji mogući način, da je prije svega Bosanac i Hercegovac, naravno da bi bio promovisan kao Edin. Za razliku od tvoje opaske, koja nije logična, reprezentativci Srbije imaju svoje portale, Hrvati svoje.... BiH svoje, bez obzira na ime. Samo treba prihvatiti BiH kao svoju. Džeko ima status legende u BiH. Najbolji igrač kojeg je ova država nakon rata imala.
dinass
Pusti ga ba nije njemu dzabe nik Ante *******.O
dinass
ante g o v n o
Malmi_Suomi
@tex_willer BRAVO ZA KOMENTAR BRAVOOOOOO.
Što bi rekli " da je crni ciganin " ako igra za BiH i promoviše je kao Džeks i da srcem igra ma yebe mi se neka se zove Ševčenko. A ovo ga Antara mota na 3 nacionalna TORA. E ne mere @Ante G. NEĆE 3-ći ni sa " sportske stane" ŠATRO
King_Kenny
...transfer vrijedan 1,8 miliona...dobit ce i NK Seljo neke milostinje tu,makar da mogu platiti vodu za ovaj mjesec.
Chwilla
Mi cemo bar platiti vodu a vi ne mozetee ni onu marku sto sz vam simbolicno trazili za stadion! Jbg nije lako biti drzavljanin Sjeverne Koreje.
Neddim1
Vi jadnici nemate od koga zaraditi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.