4

Komentari (4)

luzichki
Za svaki promaseni zicer i penal bi njemu trener trebao po jedan tac opaliti, glava bi mu do kraja sezone bila ko cocin bubanj.
Hadis1981
Kapiten ekipe je pa nije bas svejedno Kartalu... Uglavnom mogao je I DRUGACIJE, Undera I Mitchua ubaciti I ostaviti Edina u igri (djes njega izvaditi ziv bio). Ionako je rizikovao Al je dobio nemir I los rezultat. Rade se mogao proslaviti Al nije nafaka bila.
K79
pa mogo je al realno edin je bio loš i čovjek je htio da ubrza igru ima logike u izmjenama a Edin u turskoj dobio dobio status zvijezde i odmah proradio bosanski mentalitet pohasio se ne malo cim je gutavo vise priča i zali se sudijama nego što igra samo nervozu unosi u ekipu a tako je i u Romi počeo pametovat fonseki pa ga ljudi otjerase pozdrav
Drakula
Samo jos napisite da se Dzeke pita i nek ode sve u pm hahahaga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.