Džeko obradovao Petevovog menadžera

Pišu bugarski mediji

Džeko obradovao Petevovog menadžera

A. Čaušević

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko ima odličan odnos sa selektorom Ivaylom Petevom.

Džeko je odlučio da obraduje Petevogo menadžera, Viktora Venkova čime se ovaj pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

Naime, iskusni napadač je Venkovu poklonio svoje dresove iz Intera i reprezentacije BiH sa potpisom i posebnom posvetom za Viktora.

Bugarski menadžer očigledno nije krio svoje zadovoljstvo te je odlučio da se javno zahvali jednom od najboljih golgetera 21. stoljeća.

instagram.com/vik_ven

Osim trenera Peteva, Venkov zastupa niz drugih osoba iz svijeta fudbala među kojim je i bivši reprezentativac BiH te sada uspješni trener Bruno Akrapović.

Oglasi

Inače i Džeko je zadovoljan poslom kojeg obavlja Petev što je i javno izrazio u nekoliko izjava. Posebno je upečatljiv bio njegov intervju za bugarske medije.

"Moj odnos s Petevom funkcioniše dobro. Vidjelo se to u prethodnim kvalifikacijama. Nije istina što neki govoro o njemu, da nije uradio dobar posao", kazao je Džeko u martu ove godine te nastavio:

"Najviše mi je žao mi je što kada je došao nije imao toplu dobrodošlicu. Kod nas neki ljudi na druge gledaju na osnovu toga što im je neko reako. Međutim, od prvih dana se pokazao kao veliki profesionalac."

U međuvremenu bh. reprezentacija je odigrala svoje utakmice u Ligi nacija i ostvarila odličan rezultat pošto je izborena promocija u Ligu A i osiguran baraž za Evropsko prvenstvo.

Ipak, bez obzira na odlične rezultate u Ligi nacija i dalje je upitno da li će Petev voditi reprezentaciju BiH u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pošto mu ističe ugovor, a klauzula o produženju još nije aktivirana.

Top Komentari

Ibro
Bolje da si meni poklonio. Imam tvoj dres Wolfsburga sa potpisom , ostale imam ali bez potpisa. Veliki sevap bi zasluzio da si meni poklonio
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti