Inzaghi je opet mijenjao Džeku: Kako su to podnijeli Dijamant i publika na Meazzi?

Sjajna partija

Inzaghi je opet mijenjao Džeku: Kako su to podnijeli Dijamant i publika na Meazzi?

A. Čaušević

Edin Džeko je protiv Sheriffa postigao svoj 23. gol u Ligi prvaka. 

Inter je bio pod imperativom pobjede protiv prvaka Moldavije i nije razočarao. U udličnoj utakmici upisana je pobjeda 3:1.

Prvo ime susreta bio je Džeko koji je osim postignutog gola u prvom poluvremenu u nastavku upisao i asistenciju za drugi gol šampiona Italije.

Popularni Dijamant je bio veoma raspoložen za igru. Nije izgubio niti jedan duel, uz to je uspio kreirati i pet šansi za saigrače.

Iako je bio fantastičan Simone Inzaghi je ponovo odlučio da zamijeni Džeku baš kao i protiv Lazija to je uradio 15-ak minuta prije kraja utakmice.

Može se reći da je Džeko dobro podnio izmjenu, a prilikom izlaska s terena gromoglansim aplauzima ga je nagradilo preko 40.000 domaćih navijača.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na aplauze s tribina i iskusni napadač je uzvratio aplauzom. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Inače, kapitenu bh. reprezentacije je ovo bio već sedmi gol otkako je stigao u Inter. Dodao je i tri asistencije. Upisao je ukupno 11 nastupa pa se može reći da je njegov učinak odličan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ayd
Cuj dobro podnio izmjenu, pa nije u cvatu mladosti sta vam je, covjek mora odmoriti. Amaterski clanak
20 1
Zulfikar
Odrasio sto je trebao I normalno da ce ga cuvati tj. odmarati kada hod bude migao jer sezona je druga.
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi