Džeki kao da fali nešto na ruci: Do sada je izlazio prvi, a večeras zadnji

Detalj sa starta meča

Džeki kao da fali nešto na ruci: Do sada je izlazio prvi, a večeras zadnji

A. Čaušević

Edin Džeko bi do sada predvodio igrače prilikom izlaska na teren, ali to večeras u Bragi nije bio slučaj.

Kao što je poznato Džeki je oduzeta kapitenska traka Rome, a večeras je nakon mjesec konačno meč počeo od prve minute, a trebalo mu je manje od pet minuta da zabije gol.

Popularni Dijamant je iz tunela izašao kao posljednji igrač Rome kao što je i obično slučaj s najvećim zvijezdama ekipe koji ne nose kapitensku traku.

[streamable]https://streamable.com/73iiiw[/streamable]

Zanimljiv detalj viđen je i neposredno uoči prvog sudijskog zvižduka. Džeko se uhvatio za lijevi rukav te je namještao dres baš gdje mu je inače stajala kapitenska traka.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

[streamable]https://streamable.com/f8twde[/streamable]

Inače, kapiten Rome u večerašnjoj utakmici je bio Cristante koji je morao izaći nakon sedam minuta igre, a kapitenska traka je nakon toga završila na ruci Mancinija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Bravo Dzeko. Na sva ta ponizenja koja su ti priredili ti im uzvratis golom i pokazes im koja si ti ljudina i velicina od igraca i profesionaln. Svaka cast legendo nasa
10 3
DylanDog
Kapiten izlazi prvi, a najveća zvijezda tima zadnji... Što Džeko svakako i jeste.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi