Euforija bez granica: Luka Modrić i Edin Džeko postaju saigrači?

Kapiteni Hrvatske i BiH

Euforija bez granica: Luka Modrić i Edin Džeko postaju saigrači?

Admin Čaušević

Ako nešto nije zabranjeno fudblaskim navijačima, onda je to da ne sanjaju. Upravo je to razlog da posljednjih sati zavlada prava euforija čiji bi vrhunac bio taj da Edin Džeko i Luka Modrić postanu saigrači. 

Vjerovatno u Evropi ne postoje strastveniji navijači od onih u Turskoj. Dovoljna je mala iskra da se potpali euforija i počnu kovati planovi za moguće transfere.

Posljednjih sati među navijačima Fenerbahcea su počele kružiti Modrićeve izjave o turskom velikanu što je mnogim pristalicama tog gluma dalo mašti na volju da sanjaju nemogući transfer. 

Modrić je između ostalog za Fenerbahce rekao da je veliki klub te da je podržavao transfer Dominika Livakovića u Istanbul. 

Oglasi

Sada su se pristalice popularnih Kanarinaca počele nadati da bi i Modrić mogao stići na Bosfor što svakako izgleda nerealno.

Kapiten Vatrenih ne prolazi kroz baš lijep period u Real Madridu, posebno nakon kritika posljednjih dana i odlazak je vrlo moguć. 

Kako to obično biva u ovakvim situacijama turski mediji počinju lansirati transfer bombe i nagovještavaju dolazak Modrića na Surku Saracoglu stadionu. 

Modrić je član Reala skoro deceniju i namjerovao je karijeru završiti u Madridu, ali nakon vijesti da je neko iz klupskog vrha zatražio od Carla Ancelottija da Hrvatu reducira minutažu, situacija se promijenila. 

Proteklih dana se pojavila i infromacija da bi Modrić mogao preko bare, tačnije u ekipu Inter Miamija gdje između ostalih igra Leo Messi. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Odbio je osvajač Zlatne lopte minulog ljeta astronomske ponude iz Saudijske Arabije da bi ostao u Realu, međutim već na startu sezone ga je dočekao hladan tuš.

U Fenerbahceu osim Džeke već igra Dušan Tadić koji je kapiten Srbije i eventualni dolazak Modrića koji je kapiten Hrvatske bi ovaj klub učinio jednim od najzanimljivijih za gledanje, barem kada su u pitanju naši prostori.

Top Komentari

user1666065968
Glupani...samo lazi pisete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti