8

Komentari (8)

Mica
Staje cudo majmune godinu nisin gola dao folirantu idi bozic slavi pizdonja.idaljeste kanta za nabijanje nece vidit sampionlige,zbogtebe nemoze hajrovic igrat i necemose plasirat i zbog zutog majmuna stote slusa.
Syr
hebo sebe onaj ko ti dade 2 iz nekog od ovih imenom novonastalih jezika..ako ti je dao..
Adnanos
Nezna on za ocjene. On je skolu sa ocem u sumi pohadzo.
Dobojlija
E mica ti sI ovdje jedina pizda zajedno sa ovima ljubomornima sto je Dzeko nesto postigao u zivotu svojim trudom ,a sto ste vi postigli ,vjerovatno imate po 30 I nesto godina a samo sjedite po kladionicama I kaficima ili zicate novac od roditelja da sjedite u smrdljivim nargila barovima,Bolje idite pusite dodiku ,covicu iI izmetbegovicu ,a Dzeku ,Prosineckog I reprezentaciju ostavite na miru,a za klubove me bas briga
ISTINA
Dobojlija
Dzeko je kralj I kralj ce ostati bez obzira sto ovi nebitni supci komentarisali o njemu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.