17

Komentari (17)

Pajver
Ajde dogovorite se više hoće li kolac u Real, Barcelonu, Inter, Juventus, M Siti, M United, PSG ??????? a realnost je đerzelez ????????
Alen23
Hahahahahahahajajajajaja **** vas on vise
Klackalica
Jel vi svako jutro izvlacite novi klub u koji cete smjestit Dzeku taj dan, cisto da napisete neki clanak iako nema nikakvog smisla?
karlhajncbrazzzo
Hoće li tim sa Grbavice išta hajrovati ovim transferom?
K79
Izgleda samo ga želji ne nude !
Eno30
I ja mislim da on nije potreban Manchesteru a oni ujedno ganjaju mladzeg napadaca tako da su to samo novinarske spekulacije
ArmiNN
Nece biti prihvacen to se zna,i Neymar je bio ponudjen i nisu uzeli?Iako se vise slazem da ce biti Dzeko od vece koristi od Martiala,i on sa Cavanijem bi ogromno pomogao Rashfordu
Merso9
Ponudjen ja procito posudjen.
NKZ1922
Koji ce ***** u Unitedu? 4 napadaca imaju
Hexex
Dzeko je špic, njima je potreban špic jer je Martial najgori igrac na svijetu trenutno a Cavani nije nista bolji zadnje 4 utakmice
NKZ1922
Pa Dzeko u prajmu nije mogao meda u EPL, a sad kao penzioner ce fol napraviti nesto. Neka njega u West Ham ili u Serie A. Nemoj u Mancu ziv bio
huizju
@NKZ1922 Inace Dzeko nosi zasluge za titule u Cityju, ocito da nisi pratio utakmice u tom periodu, vjerovatno si bio suvise mlad da kapiras fudbal. Unitedu fali napadac, pored Cavanija, Rashford i Martial igraju na krilima trenutno u rotaciji sa Greemwodom.
NKZ1922
Ako ti je vrhunac da pretpostavljas moje godine, onda stvarno nemamo sta pricati. Pogotovo kad toliko fulas. Pratio sam Manchester United kada nisu postojali ni Dzeko ni City. Tako da me postedi tih gluposti. Sto se tice titule, nosi zasluge jer je zabio gol u najvaznijoj utakmici te sezone, naravno. Ali da je generalno tokom citave sezone imao neki uticaj na igru Citya - ni priblizno. Obicni backup napadac. Nemoj ziv bio da moram traziti po internetu koliku je minutazu imao kod Mancinija. Dzaba gubim vrijeme kad znamo obojica koliko je igrao kod zabara (tj. nije igrao)
huizju
@NKZ1922 Kakav vrhunac? Zaboli me qarina koliko ti je godina, konstatovao sam samo da si mladi, obzirom da spominjes da nije mogao meda u “prajmu” epl? O cemu pricas sine dragi, direktan ucinak je imao svojim golovima za osvajanje titula, ne samo jedne.
Uostalom covjek je skupio preko 160 nastupa za city i 70 golova u svim takmicenjima, vise puta proglasen igracem sedmice, da ja ne nabrajam i trebao bi traziti podatke na internetu, jer ocito ili imas amneziju ili potvrdjujes moju navedenu konstataciju iznad.
NKZ1922
@huizju
Zvanicna statistika EPL kaze 130 nastupa i 50 golova. Osim ako ne racunas prijateljske.
Zadnja njegova sezona u Cityu (2014/15 sezona) u Ligi Prvaka sest nastupa, nijedan gol. A u EPL 22 nastupa i 4 gola.
3 godine prije toga je zabijao oko 14 golova po sezoni, sto je u EPL za jednog napadaca cisti prosjek. Nista vanredno.
Uostalom, 6 godina je proslo od njegove zadnje i ujedno najgore sezone u Cityu. I ti mislis da on moze pruziti nesto u EPL jos u ekipi kakva je United, nakon 6 godina truljenja u poluekipi kakva je Roma?
Samirredzo
Sta pricas ti iskusni,pa upravo ta "mala"minutaza je i pokazala ko je Dzeko,udje zadnjih desetak minuta i zabije go,i to redovno,frajer imo najbolji prosjek u davanju golova po minuti,bolji cak i od Ronalda,zabio preko 70 golova za City sa tako malom minutazom,ljudi slave i danas datume vezane za njega,neki dan 10g.od kako je postao njhov igrac,i ti se naso da kazes kako nije mogo meda,ja strucnjaka u pm
NKZ1922
@Samirredzo Zvanicna statistika kaze 0.38 golova po utakmici. To je gol svake 2, 3 utakmice u prosjeku. Znaci to je statistika sa zvanicne stranice EPL. Cuj najbolji prosjek... Ja nisam nikakav strucnjak, kako ti navodis, ali bar ne postavljam neke izmisljene statistike. Dzeko je nasa legenda i svi ga volimo, ali to nije razlog da se izmisljaju neki podaci i da su uzdize bez ikakvog pokrica. A to da se objavljuju neki datumi vezani za bivse igrace je uobicajena praksa kod svih klubova.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.