Edin Džeko posjetio mališane u Fojnici

U ulozi UNICEF-ovog ambasadora

Edin Džeko posjetio mališane u Fojnici

Edmir Škorić

Danas je u Fojnici, u ulozi UNICEF-ovog ambasadora, boravio najbolji bosanskohercegovački nogometaš, Edin Džeko.

Edin Džeko je izazvao pravo oduševljenje u srednjobosanskom gradiću. U dvorani osnovne škole prisustovalo je više od hiljadu mališana, koji su željeli imati fotografiju sa napadačem Wolfsburga, dok su drugi tražili autogram najboljeg strijelca njemačke Bunedslige.

U maniru vrsnog profesionalca je Džeko strpljivo ispunjavao želje djeci, kojoj je, sa sigurnošću možemo reći, ovo bio jedan od najsretnijih dana u životu.

Susret i druženje je potrajalo nešto više od sat vremena, iako je bilo predviđeno da se UNICEF-ova delegacija u Fojnici zadrži svega dvadesetak minuta.

Zahvaljujemo se službenom portalu Željezničara i Color Art-u iz Fojnice na ustupljenom materijalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.