9

Komentari (9)

damir83
Baš sam to sinoć vidio, glavu gore BABUKA !!
BogatiDijasporac
Dzekson nas je sve zaduzio, zasluzio je vise postovanja. Covjek je u poznim godinama i naravno da je sklon povredama. Treba ga cuvati. Boljeg nismo imali i necemo zadugo, ako ikad i budemo. Tu su neki novi momci, treba ih sad forsirati. Ucinimo Prevljaka, Demirovica i druge bitnim, da se osjecaju komotno. Uzvratice nam, vjerujte.
Shik
Toje to.Prvo Višca, pa Dzeko.A i Pjana cujem nece moci.Prehladio se na tribinama. Sve se znalo odavno.
jc999
Kakva crna ozljeda, napucavaju ih redom u Seriji A užasni su, a Džeko isto ljubičica od proljeća do proljeća proigra. Čini mi se da je on svoje završio na profesionalnom nivou
tcity055
Hvala njemu. Bolje što ga više nema neka mlađi igraju. Puno je dao ali i veliki spletkaroš.
RZ88
Ima Demirović. Jest da Džeksona ne može niko zamijeniti ali je Demirović zvijer i najbolja zamjena.
BogatiDijasporac
Ima i Prevljak, Kojic takodje ponovi zaigrao. Iza njih Krunic, bice ovo dobro.
DeteVi
Finska se mora dobiti i bez Džeke a francuska ne može ni s njim. Loše bi bilo da je ozlijeđen, ali moglo je i u gorem trenutku.
RZ88
Ma ja mislim da cemo sad razmontirat Fince al et vidjet cemo..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.