Pogodio i sinoć

Jasan je cilj Džeke!

8

Komentari (8)

Tz_Niko75
Najbolji do sada svih vremena. Mozda nije pravio rezultate ko Susic, ali je bolji igrac. Bravo Edine, jos koju godinu moze
Hakkinen
@Tz_Niko75 slažem se sa tobom bez obzira što ga znam odlično ali Džeks je uradio puno puno za sebe naravno i na predstavljanju BiH.
Bravo Tuzla
Hakkinen
Treći biti u historiji/ povijesti Rome na listi najboljih strijelaca velika je čast za Bosnu i Hercegovinu a i Edina samog. Znači još 3 gola i sa 112 golova za Romu treći je na listi? Velika stvar.
Juve88
Bome jest, kad glupani podju srat protiv edina a u proleteru nisu zaigrali, ko god je igrao fudbal po našim oranicama zna sta je dzekson napravio, teško našoj repki kad se penzionise.
Hakkinen
Ma moj drug @Juve88 takvi smo ti ga mi.
Ja ću dok sam živ sjećat se njegovih golova iz Njemačke Engleske pa evo sada i Italije jer fakat je zaslužio a nama niko nikad nije ugodio.
Tz_Niko75
Pratim nekada Romu preko DAZN i najezim se kako fale Edina Njemacki komentatori. I kad ga trener ne stavi od 1. minute odma se bune. Kad te ovdje neki stranac upita odakle si, a ja mu kazem BiH, odma prica o Dzeki.
Hakkinen
@Tz_Niko75 pa naravno dragi Niko ja cijelo vrijeme i pričam i pišem da su naši pojedini igrači bolji ambasadori naše države Bosne i Hercegovine nego i jedan uuhljeb koji je bio ambasador.
Ponosi naši ja to uvijek kažem.
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.