Roma danas protiv Fiorentine, ali Džeko je već aktivan: Prati rani duel i uživa u golovima

Roma danas protiv Fiorentine, ali Džeko je već aktivan: Prati rani duel i uživa u golovima

Edmir Škorić

Edin Džeko predvodit će od 18 sati Romu protiv Fiorentine, a u međuvremenu uživa u nogometu.

Od ranih sati je Edin 'na nogama'. Trenutno je na meču juniorske Serije A (Primavera 1) između Rome i Juventusa i zaista uživa jer je palo već šest pogodaka, a mlađi igrači rimskog kluba vode s 4:2.

Edin je snimljen kako pokraj terena ukrštenih ruku posmatra utakmicu u Rominoj opremi, a na Olimpicu se nadaju da će večeras on i saigrači biti jednako razigrani kao njihove mlade kolege iz juniorskog sastava Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi