Protivnički treneri ne mogu, a da ne spomenu Džeku, izuzetak nije ni Iachini

Roma gostuje Fiorentini

Protivnički treneri ne mogu, a da ne spomenu Džeku, izuzetak nije ni Iachini

Admin Čaušević

Roma će seriju utakmica nastaviti na Olimpicu protiv Fiorentine, a Edin Džeko će protiv Viola biti u vrhu napada.

Uoči utakmica skoro svaki protivničke trener analizirajući Romu ne može, a da ne spomene Džeku. Izuzetak nije bio ni Giuseppe Iachini.

Iachini smatra kako je Džeko ključni igrač za Romu te da posjeduje dvie najvažnije karakteristike u fudbalskoj igri.

"Edin je ključni igrač za Rominu ekonomiju jer postiže mnogo golova i zna asitirati saigarčima. Roma je jaka Ekipa i morat ćemo odigrati veliku utakmicu", kazao je italijanski trenere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko u dosadašnja četiri susreta Serije A ima tri gola te ukoliko nastavi zabijati u tom prosjeku sigurno će se boriti za titulu najboljeg strijelca prvenstva.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi