7

Komentari (7)

Mele
Roma je na granici cak i da Evropsku ligu igra naredne sezone. Zasto da igra tu, ako vec ima sansu da igra ligu prvaka sa nekim boljim klubom, zasto da ne. Ako ga nego moze platiti 15 miliona + plata za godinu ili dvije.
Medo-Brundo
afan19
Eto želji para ???
Pajver
Stara vijest već odavno ga se Roma želi riješiti
Jadnimi
Zavukli ga čitavu sezomu, i sad očekuju da bude fer. Lupi stoku po ušima, i uzimaj pare do popuštanja Korona krize. Trenutno, a i takva situacija će biti i ljetos, NEMA DOBRIH TRANSFERA.
epa
nije lud da ide negdje da igra za manje para pa odradi jos sezonu oprasi ih 7,5 miliona i ide slobodan igrac kada mu nisu dali da ide kada su ga trazili...
EmirTM87
Da je Dzeko kroz karijeru tako razmisljao zavrsio bi ko Muhamed Besic. Evo nek odbije da ide i ostane u ratu s njima jos jednu sezonu da ih muze, nece igrati i onda ce eto otici kao free igrac na kraju ali gdje, u Ameriku, Tursku, Kinu.. Sad je jos uvijek cijenjen u Evropi i moze napraviti dobar transfer
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.