Brazilac sa belgijskim pasošem sasvim jasan

"Edin Džeko se ne može porediti sa Batistutom"

9

Komentari (9)

a.sijak1
Prije se u Italiji igrala ozbiljnija odbrana od danasnjih ekipa ali samo poredjenje sa Batistutom je itekako dobro
kikiriki
JEDNOSTAVNo LUIS JE KITA, DAJ NEMA VEZE SVEZOM KOJI KRETEN, DZEKO NADMASIO BATISTUTU A ON LAPRDA NEKE GLUPOSTI,DZEKO IMA UZ SVOJU VISINU ODLICNO TEHNIKU DESNA NOGA KAO I LIJEVA,GLAVOM IZVAREDAN,I ZNA DA SE KRADI
pogba69
Logično da ne može jer je Džeko izdominirao 3 lige, Bati jest odličan al Džeko je pokorio 3 najjače lige svijeta
FreedomBH
Kakve 3 Bog ti pamet dao.Bundesliga nikad nije ispred La lige,Premier a ni Italian,tako da je to tek 4.ta. On da je toliko dobar ostao bi u Engleskoj,I gle cudA u Romu koja u Italiji je peta.Jednu sezonu imo dobri ostalo prosjek. Odbrane 90-ti I sad su miljama razlika I pored nema smisla,Bati ce uvijek bit bolji.
Bhf
Svaki igrac je prica za sebe,medjutim Dzeko je jedan od najboljih napadaca svijeta koji je postigao vise od 50 golova u 3 od 5 liga petice,stoga nemoj da ga omalozavas zato sto niko drugi to nije uspio
FreedomBH
Daleko of toga da ga neko omalozava,al sigurno da bi izgubio mjesto u prvom Timu pored Batistute kao sto je I pored AguerA. U ono vrijeme tj. 90-ti kad imas 1:0 mozes igrat 3 dana nemozes postic gol,a danas svako kolo 5:0 imas.
disident7
Ne kontam sta sad on govori ko je bolji ?
DamirT
Da nije osvojio titulu sa Romom bio bi prosjek...Zbog titule ga dizu u Romi
ArminA
Tebe gripa uhvatila,popi jedan dafalgan dobro ce ti doci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.