33

Komentari (33)

daca
Jarane kad je Dzeko igrao sbi su hodali. Kakv smo mi narod covjek ne odigra 2 utakmnice kako treba odmah problem. Koliko je utakmnica odigrao i izvukao nas to svako zaboravi. Nije jucer do Edina bilo iako nije nista uradio. Dali smo dva gola nas problem je odbrana primamo previse golova od ne napadacki selekcija,sredina gubi lopte. Jucer je Edina cuvalo dva igraca zasto to dr igraci nisu iskoristili. Pustite vi Edina
crni1000
Zar nema ovdje Moderatora da isortira malo (:
Ramoramo
Dok zabija dobar vam je. Kad ode on molit ce se da ga Kodro zabije svaku sedmu utakmicu...
zaboti janos
Robi je kriv(jedino ako se on ne pita) i onda smo igrali sa deset a kasnije devet igraca.Zato smo riknuli poslije 20 minuta.Dobro smo prosli bod ko kuca.
crni1000
Ne Problem je ovaj Portal koji dopusti Psihopatima da daju ovakve komentare o nasem najboljem igracu
Popaye
A zašto nije igrao taj najbolji igrač u zadnje 2 utakmice ?
ArminA
Popay sjasi malo budalo jedna . Koji ti je kurac ? Svaki komentae post ti svrsavas jebo ti Dzeko sve . Dzeko je zlata vrijedan nama pa ti pucaj koliko hoces. To sto se on bori sa 2,3 igraca dok pojedini hodaju to ko sisa .
Popaye
Džeko očito ima velikih problema u glavi u cijeloj sezoni,u Romi katastrofa,svako malo u sukobu sa saigračima,svaku utakmicu se skoro potuče sa protivnicima,i onda dođe u BIH i ne izlazi iz kafane,ili se već sam pomirio sa penzijom ili jednostavno ne može da podnese porodične probleme sa onom polovnjačom,realno nikome ne bi bilo lahko da mu se žena potuca po svijetu i svaki put kad se vrati iz Amerike bude trudna,a ti Edine hrani i oblači i ne pitaj čija su.
mbape
puno zuji, malo meda daje
Salah
Dvije utakmice smo imali igraca manje na terenu
zaboti janos
Sedlanje mrtvog konja,nikom ne donosi dobro.
teddy sheringham
Bolje zdrav i čitav Kodro nego povrijeđen i polovičan Džeko. Eto, šta nama znači što je igrao povrijeđen? Samo dva boda manje.
Ibro
Zar mu je bilo vaznije igrati povrijedjen i kociti ekipu nego prepustiti nekome ko bi odigro kako treba?
Popaye
Očito da mora igrati i pijan i povrijeđen.
epa
pa sto si se forsirao da igras trebao si reci selektrou da te zamjeni u 60 minuti ili da odmaras ovako si kocio citav tim svih 2x90 minuta (izmjena njegova je bila pred kraj poluvremena tako da nije ni bitna toliko)...
Popaye
To je odlika velikih igrača da sebe podrede timu,dok Džeko gleda sebe i daleko je od igrača koji ginu za druge i nije im bitno da daju gol nego da tim pobjedi a to je primjer Mandžukić,zato je Mandžo igrao u Bayernu i Juventusu a i svoju reprezentaciju vodio do finala SP,dok je Džeko sjedio na kauču i gledao i to ako bi mu Amra dozvolila.
Jakako
Puno sereš mornar
Junuz
PU mater ti jebem. Tri kutije cigara sam ja ispustio i slom zivaca dobio. Goni ga u picku materinu.
Cibre
Nije to opravdanje za onaj pad u igri, realno gledajući ako Dzeko igra povrjedzen a nemamo zamjene za njega, sta mi imamo tražiti u ovim kvalifikacijama, nakon 2014 mislio sam da ce nasa repka pocet izbacivati igrace i imati kontinuirano igranje na velikim natjecanjima, al mi tonemo iz dana u dan, strah me da poslije Dzeke i Pjanica u Kolasinca mi necemo imati haman igrače u velikim klubovima. I OPET cemo cekati neke nove klicne da se rode tj da odemo na neko veliko takmicenje. PA NEMAMO SRECE U PM JEST NAS DRAGI Bog kaznio da samo gledamo uspejehe komsija u svakom sportu.
Popaye
Problem su i BH novinari koji nikada ali nikada nisu upitali Džeku i kompaniju do kada misle da danima prije utakmice loču po kafanama i glume zvijezdea kad krene utakmica ne mogu da hodaju terenom.
meho
Ti si popaje doso da lijecis bolest na komentarima. Ne moras bit svakoj serpi poklopac. Ohladi se malo druze. Nemas od ovog hljeba.
Popaye
Naravno sad ide zaštita Džeke od plaćenih novinara i PR službe,pa ako si ozlijeđen onda jarane prepustiš mjesto zdravom čovjeku ali ne ti moraš da igraš iako si bio igrač manje u obe utakmice.Ugledaj se na jednog Mandžukića lik fino kaže dosta je neka igraju mlađi,lik ode kao viceprvak svijeta a ti pet dana ločeš po Sarajevu i onda na silu igraš.
Metropoljac
Bravo Popaye. Razlika je ipak u tome što Mandžo daje 200 % u svakoj utakmici kad igra za Hrvatsku, a Džeko nije dao ni 0 %.
Popaye
Džeko je dobar igrač ali ima lošu narav i jako je bahat,umislio da je nedodirljiv.
AmaRam4
Ne. mozes porediti Dzeku i Mandzukica, klase za sebe, Mandzukic igrajuci za, Wolfsburg Bayern, Atletico i Juve dao je ukupno 87 golova, dok je Dzeko za Wolfsburg, City i Rimu dao 164 gola, dok je Mandzo u 90 utakmica za Hrvatsku zabio 33,Dzeko je u 100 zabio 55
Popaye
Šta vrijedi Džeki ti golovi za reprezentaciju kad velika takmičenja gleda sa kauča dok Mandžo igra finale SP
Popaye
AmaRam4 Jarane više vrijedi Mandžin gol u polufinalu svjetskog prvenstva kojim je uveo svoju zemlju u veliko finale nego 50 Džekinih koje je dao Estoniji i sličnima.
AmaRam4
al u kurcuu, mrs odavde ustaso idi tlna. index pa seri Dzeko je. vi. golova. dao. za. Romu nego. Madzarski, za Bayern. Atletiko i Juve
AmaRam4
vrijedi. tebi.jer si Hrvat, ja sal. Bosanac boli me. kurac i ne vrijedi mi nista Hrvatsko, i. taj gol mandze vrijedi Hrvatskoj ne Bosni Dzeko vrijedi Bosni,. kontas odjebi
Popaye
AmaRam4 hahahahahaha koliko si jadan stvarno mi te žao
motherfucker
jebem ja vama mater obojici.Picke jebene da nam nije Dzeke i jos par sportista nebi niko znao za Bosnu,picka vam materina nezahvalna.Citavom svijetu valja samo bosnji jebenom ne valja.
motherfucker
evo jos jednom jebo ti i Dzeko i Mandzkic mater.
AmaRam4
kome meni mater?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.