Edin Džeko večeras ne igra protiv nesuđenog kluba? Mogao bi ostati u hotelu

Male su šanse da će zaigrati

Edin Džeko večeras ne igra protiv nesuđenog kluba? Mogao bi ostati u hotelu

E. Škorić

U petak navečer Inter u derbiju kola dočekuje Romu, a nisu baš dobre šanse da će u sastavu Rimljana zaigrati Edin Džeko od samog početka.

Džeko je gripozan i na nagovor Paula Fonsece krenuo je put Milana, ali prema posljednjim informacijama, male su šanse da bh. napadač zaigra.

U najboljem slučaju Edin će, javlja Corriere dello Sport, odigrati nekih 20-30 minuta, ali ako se njegovo stanje ne poboljša do večeras, ostat će u hotelu.

Ukoliko Edin ne bude spreman, Nicolo Zaniolo bi mogao da igra "lažnu devetku", a u opticaju je i Nikola Kalinić.

Inter je u sjajnoj formi i prvi je nakon 14 kola sa 37 boodva, dok je Roma peta sa 28 bodova. Obje ekipe su u dobroj formi, no Inter ipak u prednosti zbog stanja na tabeli, igara u posljednje vrijeme, domaćeg terena...

Najveća opasnost po goste iz Rima bit će tandem Lautaro Martinez - Romelu Lukaku koji je zajedno postigao čak 18 golova u Seriji A, a kompletan tim Intera dao je 37 golova.

Inter je favorit i tu nema dileme, a MOZZART nudi visoku kvotu na pobjedu domaćina. Pogledajte kompletnu ponudu OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti