Edin Kozica iz Goražda u Kanadu

Iskusni nogometaš dobio ponudu

Edin Kozica iz Goražda u Kanadu

S. Mlaćo

Edin Kozica, dojučerašnji član FK Goražde odlučio je napustiti redove ovog federalnog prvoligaša te karijeru nastaviti u dalekoj Kanadi. 

Ovaj 30-godišnjak ima veliko iskustvo igranja u našoj zemlji, s obzirom da je nastupao još za Čapljinu, Famos, Napredak, Iskru, Rudar Kakanj, Olimpik, Troglav, Velež...

"Odlazim u Kanadu, imam više ponuda, a još nisam odlučio u koji klub. S obzirom da sam stekao UEFA "B" trenersku licencu, veoma je moguće da ću se nastaviti baviti tim poslom", kazao je Kozica za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ne isključuje mogućnost da odmah krene u trenerske vode.

"Veoma je moguće da ću još koju godinu pokušati da nekako iskombinujem i jedno i drugo, tj. da igram i treniram djecu. Takvu ponudu sam i dobio", dodao je Edin Kozica, dojučerašnji član Goražda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi