Edin Rustemović i zvanično više nije član HŠK Zrinjski

Nisu se dogovorili

Edin Rustemović i zvanično više nije član HŠK Zrinjski · Zvanično

E. Čaušević

Već sada je jasno da će HŠK Zrinjski napraviti mnogo promjena u igračkom kadru pred novu sezonu.

Plemići su već doveli nekoliko novih fudbalera, a ima dosta i onih koji napuštaju mostarski klub. Jedan od njih je i veznjak Edin Rustemović koji zvanično više nije član Zrinjskog kako je SportSport.ba nedavno i najavio

Rustemoviću je krajem prošlog mjeseca istekao ugovor sa Zrinjskim, te nije uspio postići dogovor oko nastavka saradnje i sreću će potražiti u nekom drugom klubu.

Zrinjski je na svojoj Facebook stranici danas potvrdio da Rustemović napušta klub, te su mu poželjeli dosta sreće u nastavku karijere.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"HŠK Zrinjski želi Edinu Rustemoviću puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku karijere. Edinu se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu i doprinosu koji je ugradio u naše rezultate u prethodne dvije sezone. Sretno Dino!", poručili su iz Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi