Edin Šuša: Ova ekipa može i mora dosta bolje
Utakmica u Orašju igra se u nedelju sa početkom od 15:30.

Pred utakmicu sa Orašjem

Edin Šuša: Ova ekipa može i mora dosta bolje

E. Oštraković, foto: E. Oštraković

Nogometaši Bratstva u nedelju će u okviru 19. kola Prve lige FBiH gostovati kod ekipe Orašja.

U prva tri kola u drugom dijelu sezone Gračanlije su upisale dva poraza i jednu pobjedu, te će pokušati da se iz Orašja vrate neporaženi.

"Startali smo jako loše, a na to je uticalo dosta stvari. Nadam se da ćemo ubrzo biti na nivou na kojem trebamo biti. Imamo odlične uslove za rad koje nam je stvorio Nusret Helić, bez koga ovaj klub ne bi bio to što jeste. Sada nam slijedi teško gostovanje u Orašju. Malo smo se psihički digli nakon pobjede protiv Rudara, tako da u Orašje idemo da damo svoj maksimum i da pokušamo donijeti bodove. Ova ekipa može i mora bolje od borbe za opstanak", rekao je kapiten Bratstva, Edin Šuša.

Utakmica u Orašju igra se u nedelju sa početkom od 15:30.

Top Komentari

AmarHZ
čuj subota 22.03 znajul oni na kalendar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi